Made in Sweden since 1924

ALPACKA: DJUR, NATUR & MATERIAL 

Mössor & polo av alpacka & ANDRA NATURMATERIAL 

Halsdukar & Handledsvärmare

Tröjor

Strumpor och annan konfektion

Historia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

FIlosofi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

FFöretagsinformation:
Stickfabriken i Sexdrega är en registrerad bifirma till Svenljungaverken AB. Stickfabriken har sitt ursprung i Stickfabriken i Tranemo och ännu tidigare Tranefors som grundades i Tranemo 1924. Numer är vi en av de mycket få stickfabriker som finns kvar i Sverige. (Går att räkna på en hand, nåja, kanske två). Vi har tillverkat tusentals olika modeller av främst stickade mössor men även andra stickade plagg. Våra kunder har genom åren bland andra varit de absolut största klädkedjorna i Sverige som HM och Kappahl. När vi nu efter många år inte längre har denna typen av storskalig produktion som flyttat ut till fjärran låglöneländer tycker vi det är jätteroligt att fortfarande kunna bidra med vårat kunnande och kvalitet inom ett mindre och exklusivare segment av Svensktillverkade kläder av högsta kvalitet. Givetvis finns vi i Sjuhäradsbygden där Sveriges textilkoncentration alltid funnits! 

Köpvillkor:
Betalning: Vi använder oss av kortbetalning VISA/Mastercard samt fakturering via Klarna. 

Leveranstid:
1-3 arbetsdagar från Fabrik/shop. Levereras för uthämtning hos Post/DHL-ombud nära dig.

Full ångerrätt:
Inget köp är avslutat förrän ni sett och godkänt varan! Ni har full ångerrätt i 14 dagar efter det att ni mottagit varan. Ni kan byta till en annan färg eller helt enkelt returnera p.g.a. att ni inte är nöjd med det ni beställt. Ångerrätten gäller inte om varan varit använd och etiketter är bortrivna. Byter ni till annan färg eller storlek tillkommer ingen ny fraktavgift på din bytesleverans. Återsänder ni någon vara utan byte får ni pengarna tillbaka inom 14 dagar. Ni betalar alltid returfrakt.
Returadress är: Stickfabriken Co. Svenljungaverken AB, Svenljungavägen 1, 51277 Sexdrega. OBS Under hela december råder full ångerrätt til 14 jan. Reklamation och

Konsumentskydd: 
Dina uppgifter lämnas aldrig ut till tredje part. Vid tvist hänvisar vi till ARN (Allmänna reklamationsnämnden). Konsumentköplagen, som skyddar dina intressen som kund, gäller naturligtvis också när ni handlar hos oss. Vi har gratis frakt på allt.

Alla priser som anges är i svenska kronor inklusive moms, för närvarande 25%.
:
Alla varor säljs var för sig: 
Även om det finns flera varor på samma bild säljs de styckevis, om det inte uttryckligen står i varubeskrivningen att de säljs i set.


Business to business:
Återförsäljare är mycket välkomna att sälja våra plagg. Hör av Er till stickfabriken@svenljungaverken.se Profilföretag, klubbar och företag är välkomna att beställa mössor med kanske egen logo. Hör av Er för designförslag och priser till stickfabriken@svenljungaverken.se Vi arbetar fortfarande med att ta fram kollektioner till andra varumärken inom stickat. Ni och övriga med intressanta och spännande idéer kan höra av Er till stickfabriken@svenljungaverken.se

Miljö och tillverkning:
Det bästa för miljön är att vi inte handlar någonting. Det näst bästa är att plaggen vi tillverkar görs av garn som redan finns. Det finns massor av outnyttjat garn. Även i vissa fall plagg och halvfabrikat från vårt lager som vi modifierar. Tredje bäst är att tillverka nytt fast på miljövänligt vis. Garnet vi köper in är Ökotexcertifierat vilket innebär att det inte finns några medel och kemikalier i garnet som ej är lämpligt för miljön och vår egen kropp. Stickfabriken tillverkar sina plagg i den egna fabriken i Sexdrega och i dess omnejd. Vi ber Er lita på att vi är miljövänliga och gör så gott vi kan för miljön. Kontakta oss: stickfabriken@svenljungaverken.se

Kära Kund! Kontakta oss gärna! 
Vi se helst att Ni kontaktar oss via mail. Om Ni föredrar telefonkontakt så är Ni välkomna att ringa på 0722245458 (dagtid) Stickfabriken Co. Svenljungaverken AB Svenljungavägen 1 51277 Sexdrega